Pidämme erittäin tärkeänä henkilötietojen suojaa ja otamme aiheen erittäin vakavasti. Siksi haluamme toimittaa sinulle kaikki tiedot verkkosivustomme tietojen keräämisestä ja tarkoituksista, joihin niitä käsitellään ja käytetään.

1. Henkilötietojen kerääminen, käsittely ja käyttö
Voit vierailla verkkosivustollamme antamatta henkilökohtaisia ​​tietoja. Keräämme vain yleisiä käyttötietoja, jotka eivät liity mihinkään henkilökohtaisiin tietoihin, kuten Internet-palveluntarjoajan nimi, viimeinen vierailemasi sivu ja pyydetyn tiedoston nimi sekä pyyntöpäivä.
Yllä olevia tietoja analysoidaan vain palvelujemme parantamiseksi, eivätkä ne salli pääsyä sinua koskeviin tietoihin. Henkilötietoja kerätään vain, jos jaat niitä mielellään verkkosivustollamme käydessäsi. Noudatamme aina asiaankuuluvia lakeja ja asetuksia, erityisesti liittovaltion tietosuojalain (Bundesdatenschutzgesetz, "BDSG") ja telemedialain (Telemediengesetz, "TMG") säännöksiä.
Tietojasi käsitellään tai käytetään markkinatutkimuksiin tai markkinointitarkoituksiin vain, jos olet nimenomaisesti antanut suostumuksesi tähän käyttöön. Tietosi voidaan välittää kolmansille osapuolille vain, jos suostumusilmoituksesi sisältää tällaisen säännön. Muussa tapauksessa tietoja ei luovuteta kolmannelle osapuolelle.

2. Henkilötietojen toimittaminen kolmansille osapuolille
Kun tilaat tuotteen tai palvelun verkkosivustoltamme, henkilötietojasi käytetään vain siinä määrin kuin se on tarpeen palvelun suorittamiseksi tai muuten sopimuksen täyttämiseksi.
Tätä tarkoitusta varten tietosi voidaan välittää kuljetusyrityksille, tytäryhtiöille ja luottolaitoksille sekä muille osapuolille, jotka auttavat meitä palvelujen suorittamisessa ja sopimuksen täyttämisessä.

Voimme lähettää maksutietosi pääpankkimme maksun järjestämiseksi. Tiedot ovat myös tytäryhtiöidemme käytettävissä. Tietojasi ei välitetä muille kolmansille osapuolille, eikä niitä käytetä myynninedistämistarkoituksiin. Tietosi estetään suoritettaessa sopimusvelvoitteet ja maksamalla hinta kokonaisuudessaan. Tiedot poistetaan pakollisten laki- ja verotukseen liittyvien ajanjaksojen umpeutumisen jälkeen.

3. Evästeiden käyttö
Käytämme niin kutsuttuja "evästeitä" joillekin sivuillemme palvelumme houkuttelevuuden lisäämiseksi ja myös niiden käytön mahdollistamiseksi additoiminnot. Evästeet ovat pieniä tietoja, jotka siirretään tietokoneellesi, kun vierailet kyseisellä sivulla. Suurin osa käyttämistämme evästeistä poistetaan järjestelmästäsi automaattisesti, kun lopetat selausistunnon ("Istuntoevästeet"). Niin sanotut "pitkäkestoiset evästeet" pysyvät tietokoneellasi ja auttavat meitä tunnistamaan sinut, kun vierailet sivustollamme uudelleen. Mikään kumppaniyritys, jonka kanssa voimme työskennellä, ei saa kerätä, käsitellä tai käyttää mitään henkilökohtaisia ​​tietoja sivustoltamme evästeiden avulla.
Voit myös estää evästeiden tallentamisen tietokoneellesi selaimen asetusvalikossa. Tämä saattaa kuitenkin johtaa sivustomme toiminnallisuuden heikkenemiseen. Löydät lisätietoja evästeistä selaimesi Ohje-osiosta.

4. Google Analytics
Verkkosivustomme käyttää Google Analyticsia, joka on Google Inc. ("Google") -analyysipalvelu. Tämä palvelu käyttää evästeitä, jotka ovat pieniä tietoja, jotka siirretään tietokoneellesi analysoidaksesi verkkosivustosi käyttöä. Evästeiden sisältämät tiedot lähetetään Google-palvelimelle Yhdysvalloissa ja tallennetaan sinne.
Google käsittelee IP-osoitettasi vain lyhennetyssä muodossa Euroopan unionin jäsenvaltioissa tai muissa Euroopan talousalueen jäsenvaltioissa, jos IPAnonymisointi on aktivoitu tällä verkkosivustolla.
Koko IP-osoite lähetetään Googlen palvelimelle Yhdysvalloissa ja lyhennetään siellä vain poikkeustapauksissa. Tämän jälkeen Google käyttää näitä tietoja tämän verkkosivuston operaattorin puolesta verkkosivuston käytön arvioimiseksi raportin laatimiseksi verkkosivuston ylläpitäjille. Tietoja käytetään myös muihin verkkosivustoon liittyviin palveluihin. Google ei linkitä IP-osoitettasi muihin Googlen käytettävissä oleviin tietoihin.
Voit estää evästeiden tallennuksen selaimen asetusvalikossa. tämä saattaa kuitenkin johtaa sivustomme toimintojen heikkenemiseen.
Voit myös estää Googlea keräämästä ja käsittelemästä evästeiden tuottamia tietoja, jotka liittyvät verkkosivustosi käyttöön lataamalla ja asentamalla selaimen laajennus, joka on saatavana osoitteesta http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de

5. Sosiaalinen media ja laajennukset
Löydät linkkejä sosiaalisiin verkostoihin Facebook ja Twitter verkkosivuiltamme. Seuraavia tietoja sovelletaan tietosuojaan:

5.1 Facebook
Käytämme linkkejä ulkoiseen sosiaaliseen verkostoon Facebook. Tätä palvelua tarjoaa yksinomaan Facebook Inc., 1601 S.California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA (Facebook). Sivustollamme olevat linkit ovat tunnistettavissa Facebook-logon tai Tykkää-kuvakkeen perusteella.
Clicklinkkien aktivointi aktivoi Facebook-laajennukset ja selaimesi ohjaa automaattisesti Facebookiin.
Kun avaat linkit ja kirjaudut sisään Facebook-tilillesi käyttäessäsi verkkosivustoamme, vierailusi tiedot lähetetään Facebookille, joka voi sitten yhdistää nämä tiedot tilillesi. Tiedot tallennetaan Facebookin palvelimille. Voit estää tämän kirjautumalla ulos Facebook-tililtäsi ennen sinua click linkit.
Linkkien toimintoja, etenkään käyttäjätietojen siirtämistä Facebookiin, ei aktivoida pelkästään vierailemalla verkkosivustollamme, vaan vain clicklinkkejä.
Lue Facebookin tietosuojalausunto (http://de-de.facebook.com/privacy/explanation.php) lisätietoja Facebookin tiedonkeruun tarkoituksista ja laajuudesta sekä vaihtoehdoista muuttaa yksityisyysasetuksiasi.

5.2 Twitter
Käytämme linkkejä ulkoiseen sosiaaliseen verkostoon Twitter. Tätä palvelua tarjoaa yksinomaan Twitter Inc., 795 Folsom St., Suite 600, San Francisco, CA 94107, USA (Twitter). Sivustollamme olevat linkit ovat tunnistettavissa Twitter-logon tai ns. Tweet-painikkeen avulla.
Clicklinkkien aktivointi aktivoi Twitter-laajennukset ja selaimesi ohjaa sinut automaattisesti Twitteriin.
Kun avaat linkit ja kirjaudut sisään Twitter-tilillesi käyttäessäsi verkkosivustoamme, vierailusi tiedot lähetetään Twitterille, joka voi sitten yhdistää nämä tiedot tilillesi.
Tiedot tallennetaan Twitterin palvelimille. Voit estää tämän kirjautumalla ulos Twitter-tililtäsi ennen sinua click linkit.
Linkkien toimintoja, etenkään käyttäjätietojen siirtämistä Twitteriin, ei aktivoida pelkästään vierailemalla verkkosivustollamme, vaan vain clicklinkkejä.
Lue Twitterin tietosuojalausunto (http://twitter.com/about/resources/tweetbutton) saadaksesi lisätietoja Twitterin keräämien tietojen tarkoituksista ja laajuudesta sekä vaihtoehdoista muuttaa yksityisyysasetuksiasi.

6. Rekisteröityminen / ilmoittautuminen
By clickrekisteröinnin yhteydessä ja myös tilausprosessin aikana voit avata tilin verkkosivustollamme. Vakuutat täten suostumuksesi siihen, että vaaditut tiedot (henkilökohtaiset ja yhteystiedot) ja käyttäjätiedot (salasana) tallennetaan. Tulevien tilausten yhteydessä voit kirjautua sisään sähköpostiosoitteellasi ja salasanallasi ja tehdä tilauksen ilman, että sinun tarvitsee antaa tietoja uudelleen. Voit peruuttaa rekisteröintitietojesi suostumuksen milloin tahansa tulevaisuudessa

7. Tietoturva
Varmuuskopioimme verkkosivustomme ja muut järjestelmämme tietojen häviämisen, vahingoittumisen, luvattoman käytön, muuttamisen ja / tai jakelun estämiseksi toteuttamalla tarvittavat tekniset ja organisatoriset toimenpiteet. Ponnisteluistamme ja säännöllisestä seurannastamme huolimatta täyttä suojaa ei voida taata.

8. Oikeus tiedonsaantiin
Sinulla on oikeus saada tietoja tallennetuista tiedoistasi ja olosuhteista riippuen oikeus tietojen korjaamiseen, estämiseen tai poistamiseen.

9. Oikeus peruuttaa suostumus
Voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa tulevaisuudessa


reCAPTCHA

Käytämme Google Inc.:n (Google) tarjoamaa reCAPTCHA-palvelua lähettämiesi tietojen suojaamiseen tämän sivuston Internet-lomakkeiden kautta. Tämä laajennus tarkistaa, oletko henkilö, estääkseen roskapostirobotit (erityisesti kommentit) käyttämästä tiettyjä verkkosivuston toimintoja. Tämä laajennuskysely sisältää IP-osoitteen ja mahdollisesti muiden tietojen lähettämisen, joita Google tarvitsee Google reCAPTCHA -palvelulle. Tätä tarkoitusta varten Google välittää syötteesi ja käyttää sitä. Google on kuitenkin aiemmin katkaissut IP-osoitteesi Euroopan unionin jäsenvaltioissa tai muissa valtioissa, jotka ovat sopimuspuolena Euroopan talousalueesta, ja sinänsä nimettömäksi. Vain poikkeustapauksissa koko IP-osoite lähetetään Googlen palvelimelle Yhdysvalloissa ja katkaistaan ​​siellä. Tämän verkkosivuston ylläpitäjän puolesta Google käyttää näitä tietoja arvioidakseen tämän palvelun käyttöäsi. ReCaptchan selaimesi antamaa IP-osoitetta ei saa yhdistää muihin Googlen tietoihin.
Tätä tiedonkeruuta koskevat Googlen (Google Inc.) tietosuojamääräykset. Lisätietoja Googlen tietosuojakäytännöstä on osoitteessa: https://www.google.com/intl/en/policies/privacy/
Käyttämällä reCAPTCHA-palvelua hyväksyt, että Google käsittelee sinua koskevia tietoja yllä esitetyllä tavalla ja tarkoituksia varten.

Päivitetty 24.05.2018 

Needles&Wool Tietosuojalauseke

 

Tässä tietosuojakäytännössä kuvataan, kuinka henkilökohtaisia ​​tietojasi kerätään, käytetään ja jaetaan, kun vierailet tai teet ostoksen Needles-and-wool.com-sivustolta ("Sivusto").

 

HENKILÖTIEDOT JOITA KERÄÄMME

 

Kun vierailet sivustolla, keräämme automaattisesti tietyt tiedot laitteestasi, mukaan lukien tiedot selaimesta, IP-osoitteesta, aikavyöhykkeestä ja joistakin laitteeseen asennetuista evästeistä. Eli kun selaat verkkokauppaamme, keräämme tietoja yksittäisistä sivuista tai tuotteista joita tarkastelet, sekä mitkä verkkosivut tai hakutermit toivat sinut sivuillemme , että tietoja siitä, miten käytät sivustoa. Viittaamme näillä automaattisesti kerättyillä tiedoilla "Laitetietoihin".

 

Keräämme laitteen tiedot seuraaviin tekniikoihin:

 

- "Evästeet" ovat datatiedostoja, jotka asetetaan laitteeseen tai tietokoneeseen ja sisältävät usein nimettömän yksilöllisen tunnisteen. Lisätietoja evästeistä ja evästeiden poistamisen käytöstä on osoitteessa http://www.allaboutcookies.org.

 

- "Lokitiedostot" sivustossa esiintyvät raidan toiminnot ja kerätä tietoja, mukaan lukien IP-osoite, selaintyyppi, Internet-palveluntarjoaja, viite- / poistumissivut ja päivämäärä- / aikaleimat.

- "Web-merkkivalot", "tunnisteet" ja "pikselit" ovat sähköisiä tiedostoja, joita käytetään tallentamaan tietoja sivuston selaamisesta.

 

 

Addiyleensä, kun teet ostoksen tai yrität tehdä ostoksen Sivuston kautta, keräämme sinulta tiettyjä tietoja, mukaan lukien nimesi, laskutusosoitteesi, toimitusosoitteesi, maksutiedot (mukaan lukien luottokortin numerot, sähköpostiosoite ja puhelinnumero). viitata näihin tietoihin nimellä "Tilaustiedot".

 

 

 

Kun puhumme tämän tietosuojakäytännön "Henkilökohtaisista tiedoista", puhumme sekä laiteinformaatiosta että tilaustiedoista.

 

KUINKA KÄYTÄMME HENKILÖTIETOJASI?

 

Käytämme Tilaustietoja, joita keräämme yleensä sivuston kautta tehtyjen tilausten suorittamiseen (mukaan lukien maksutietojesi käsittely, toimitusten järjestäminen ja laskujen ja / tai tilausvahvistusten toimittaminen). Lisäksi tilaustietoa käytetään

Kommunikointiin kanssasi

Varmistaaksemme tilausten laillisuus

Kun olet antanut meille luvan lähettää teille uutiskirjeitämme, lähetämme teile tietoa uusista tuotteistamme, alennuksistamme ja muuta markkinointiin liittyvää infoa.

 

Käytämme apuna keräämämme laitetietoa, jotta voimme selvittää potentiaaliset riskit ja petokset (erityisesti IP-osoitettasi) ja yleisemmin parantaa ja optimoida sivustoamme. Tästä esimerkkinä, tuottamalla analyysejä siitä, miten asiakkaamme selailevat ja toimivat sivustollamme ja arvioida markkinointi- ja mainoskampanjoidemme menestystä.

 

HENKILÖKOHTAISET TIEDOT

 

Jaamme henkilökohtaisia ​​tietojasi kolmansien osapuolten kanssa, jotta voimme käyttää henkilötietojasi edellä kuvatulla tavalla. Esimerkiksi käytämme Shopifyä verkkokaupassamme - voit lukea lisää siitä, miten Shopify käyttää henkilökohtaisia ​​tietojasi täällä: https://www.shopify.com/legal/privacy. Käytämme myös Google Analyticsiä, jotta voimme ymmärtää, miten asiakkaamme käyttävät Sivustoa - voit lukea lisää siitä, miten Google käyttää henkilötietojasi täällä: https://www.google.com/intl/fi/policies/privacy/. Voit myös kieltäytyä Google Analyticsista täältä: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

 

Joissain tapauksissa, kuten esimerkiksi petoksen yrityksessä voimme luovuttaa tietojasi kolmansille osapuolille Suomen rikoslain puitteissa, mikäli tilanne sitä vaatii.

 

 

KÄYTTÖKOHTAINEN MAINOSTUS

Kuten yllä on kuvattu, käytämme henkilökohtaisia ​​tietojasi, jotta voimme tarjota sinulle kohdistettuja mainoksia tai markkinointiviestejä, joiden uskomme kiinnostavan sinua. Lisätietoja siitä, miten kohdistettu mainonta toimii, saat vierailemalla Verkkoilmoitus-aloitteen (NAI) opetussivulla osoitteessa http://www.networkadvertising.org/understanding-online-advertising/how-does-it-work.

 

Mikäli et halua kohdistettua mainontaa verkossa, katso seuraavat linkit.

FACEBOOK - https://www.facebook.com/settings/?tab=ads

GOOGLE - https://www.google.com/settings/ads/anonymous

BING - https://advertise.bingads.microsoft.com/en-us/resources/policies/personalized-ads

 

 

Addiyleensä voit kieltäytyä joistakin näistä palveluista käymällä Digital Advertising Alliancen opt-out-portaalissa osoitteessa http://optout.aboutads.info/.

 

LAITETIETOJEN JÄLJITTÄMINEN

Huomaa, että emme muuta sivuston tietojen keräämistä ja käytäntöjä, kun näemme Do Not Track -signaalin selaimestasi.

 

 

OIKEUDET

Jos olet Euroopan asukas, sinulla on oikeus tietää, miten käytämme tietojasi. Jos haluat käyttää tätä oikeutta, otathan meihin yhteyttä.

 

Lisäksi jos asut Euroopassa, haluamme lisätä, että tietojasi voidaan käsitellä myös Euroopan ulkopuolella lakien määräämissä puitteissa. Esimerkiksi tulevaisuudessa, kun leikkimattomme ovat tilattavissa Eurooppaan, niiden lähetys tapahtuu Yhdysvalloista käsin ja tuolloin annamme antamasi osoitetiedot kuljetusyritykselle tuotteen toimittamiseksi.

 

TILAUSTIETOJEN ARKISTOINTI

Kun teet tilauksen sivuston kautta, pidämme tilaustietojasi Suomen kirjanpitolain määräämän ajan.

 

 

TILAAJAN IKÄ

Tilausta tehdessä, sinun tulee olla täysi-ikäinen

 

MUUTOKSET

Pidätämme kaikki oikeudet muuttaa tietosuojakäytäntöämme, mikäli tilanteemme sitä vaatii. Nämä syyt voivat mm. olla operatiivisia, oikeudellisia tai lainsäädännöllisiä syitä.

 

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

Jos haluat lisätietoja tietosuojakäytännöistämme, jos sinulla on kysyttävää tai haluat tehdä valituksen, ota meihin yhteyttä mennessä

 

sähköpostitse osoitteeseen caba.sekesi@needles-and-wool.com tai postitse käyttämällä alla olevia tietoja:

 

 

Caba Sekesi, Bertha-von-Suttner, 7, Germering, 82110, Saksa

 

Olet tilannut tilauksen!
Tämä sähköposti on rekisteröity